fbpx

Wie is IMMOplanit?

Uw All-in-One Immokantoor Platform

Bij IMMOplanit begrijpen we de dynamische en veeleisende aard van de vastgoedwereld. Daarom hebben we in samenwerking met vastgoedprofessionals een totaalplatform ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op al uw behoeften in de sector. Onze software is ontworpen om alle administratieve taken te stroomlijnen en te centraliseren op één digitaal platform, waardoor uw werk efficiënter en overzichtelijker wordt.

Met IMMOplanit hebt u altijd en overal toegang tot uw documenten, klantgegevens en informatie over uw panden. Ons doel is om het overbodige e-mailverkeer, telefoongesprekken en papierwerk te verminderen, waardoor u meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is. IMMOplanit staat voor tijdsbesparing en efficiëntie in elk aspect van uw immobeheer.

Ontdek hoe IMMOplanit uw vastgoedbeheer kan transformeren. Welkom in de toekomst van vastgoedbeheer, welkom bij IMMOplanit!

Woord van de CEO

Als industriële duizendpoot ben ik reeds heel wat jaren actief voor mensen uit de vastgoed en renovatiewereld. Aangezien wij ook voet aan wal hebben in de IT-sector werd mij en ons team de kans geboden om een nieuw en innovatief totaalplatform te ontwikkelen voor de vastgoedwereld.

Uit noodzaak en op vraag van de vastgoedmakelaars ontwikkelden we op die manier 1 totaal omvattend platform IMMOplanit.

De doelstelling van IMMOplanit is echter om verschillende applicaties en integraties onder dit totaalplatform te bundelen voor de mensen uit de vastgoedwereld, zodoende dat iedereen tegen een kleine prijs geholpen kan worden, én dat er ALTIJD een WIN/WIN-situatie ontstaat voor iedereen die IMMOplanit gebruikt.

Verhaeghe Romuald – CEO

Bijscholing en groei bij IMMOplanit

Bij IMMOplanit, dé software voor plaatsbeschrijving en vastgoedbeheer, geloven we in groei door kennis. Vanuit ons ruime kantoor bieden we regelmatige bijscholingen over vastgoedthema’s.

Zo bouwen we samen aan een sterke vastgoedcommunity, verrijken we uw ervaring en verbeteren we continu ons platform op basis van uw feedback. Samen maken we vastgoedbeheer gebruiksvriendelijker.

Onze partners

Bij IMMOplanit geloven we in de kracht van een sterk netwerk. Onze partners zijn gespecialiseerde dienstverleners die onze gebruikers – makelaars, plaatsbeschrijvers, Eigenaren en huurders – ondersteunen door hun werk gemakkelijker te maken.

Via ons platform faciliteren we automatische verbindingen met de juiste partijen, van verhuisfirma’s tot onderhoudsdiensten, om elke stap in het vastgoedproces te vereenvoudigen. Samen met onze partners zetten we ons in voor een naadloze, efficiënte ervaring voor al onze gebruikers.

Veel gestelde vragen

Wat onderscheidt IMMOplanit van andere vastgoedbeheersoftware?

IMMOplanit combineert gebruiksgemak met uitgebreide functionaliteiten, specifiek afgestemd op de vastgoedsector. Onze focus ligt op betaalbaarheid, efficiëntie en een alles-in-één platform dat zich aanpast aan uw behoeften.

Wat zijn de toekomstplannen voor Immoplanit?

We zijn voortdurend bezig met het innoveren en uitbreiden van onze functionaliteiten. Ons doel is om Immoplanit te blijven ontwikkelen als de gebruiksvriendelijkste en uitgebreide oplossing in de vastgoedmarkt.

Is er een demo of proefversie beschikbaar?

Ja, we bieden een proefperiode van 7 dagen aan. Registreer je op IMMOplanit en geniet onmiddellijk van 7 dagen onbeperkte toegang tot al onze functies zonder restricties. Ervaar zelf hoe IMMOplanit je vastgoedbeheer kan transformeren!

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bekijk eerst onze uitgebreide documentatie van IMMOplanit voor snelle antwoorden. Mocht u het antwoord daar niet vinden, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

Ook plaatsbeschrijver worden bij IMMOplanit?

Bij IMMOplanit zijn we voortdurend op zoek naar deskundige plaatsbeschrijvers die ons team willen versterken. Als expert in het veld bieden wij u de kans om in naam van IMMOplanit te werken, gebruikmakend van ons geavanceerde platform. Sluit u aan bij een innovatief netwerk en breng uw plaatsbeschrijvingsdiensten naar een hoger niveau van efficiëntie en zichtbaarheid.