fbpx

Vastgoedbeheer

Pand gegevens

Verzamel essentiële pandgegevens in IMMOplanit. Voeg foto’s toe voor snelle herkenning, toon uw adres op Google Maps, selecteer pandtypes en definieer gedetailleerd de pandeigenschappen.

EPC gegevens

Voeg EPC-documenten en hun details toe aan uw pand. Alle relevante gegevens zijn zichtbaar voor huurders en eigenaars vanuit één centraal dashboard.

Pand indelingen

Stel een gedetailleerde indeling van uw pand op, inclusief verdiepingen en buitenruimtes. Deze indeling wordt overgenomen in huurcontracten en versnelt het opstarten van plaatsbeschrijvingen.

Eigenaars koppelen

Koppel eigenaars aan het pand om hen op de hoogte te houden van updates. Eigenaars krijgen een eigen account op IMMOplanit om alles te volgen en documenten digitaal te ondertekenen.

huurders koppelen

Geef huurders hun eigen login. Koppel hen eenvoudig aan huurcontracten of plaatsbeschrijvingen en faciliteer digitale ondertekening.

i

Documenten beheren

Beheer alle documenten van uw pand op één plaats. Voeg documenten toe die toegankelijk zijn voor zowel huurders als eigenaars, voor een gestroomlijnde communicatie en beheer.

Vastgoedbeheer met IMMOplanit: Efficiëntie en gemak in één platform

Beheer uw vastgoedportefeuille moeiteloos met IMMOplanit. Ons platform biedt een uitgebreide oplossing voor het effectief managen van uw panden, van het toevoegen van gedetailleerde pandgegevens tot het integreren van EPC-documenten. Voeg foto’s toe voor snelle herkenning, bepaal pandtypes, en houd alle cruciale informatie overzichtelijk bij elkaar. Onze gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat u volledige controle behoudt over uw vastgoedbeheer, zonder de complexiteit.

Met IMMOplanit wordt samenwerken met eigenaars en huurders een fluitje van een cent. U kunt eenvoudig eigenaars en huurders aan panden koppelen, hen uitnodigen om een account aan te maken en zo alle partijen actief betrekken bij het beheerproces.

Eenvoudig panden toevoegen

Voeg moeiteloos panden toe aan uw portfolio met IMMOplanit. Verzamel alle benodigde gegevens, zoals foto’s voor herkenning en locatiegegevens via Google Maps. Selecteer het pandtype en definieer de specifieke kenmerken.

Voeg bovendien EPC-gegevens en het bijbehorende certificaat toe om uw pandprofiel te verrijken. De pandindeling kan ook worden vastgelegd, wat handig is voor het weergeven in huurcontracten en het versnellen van plaatsbeschrijvingen.

Voor vastgoed makelaars

Immokantoren profiteren aanzienlijk van de mogelijkheid om hun vastgoedportfolio te integreren in het platform. Dit zorgt ervoor dat alle informatie over hun panden gemakkelijk toegankelijk is, wat leidt tot een beter overzicht en beheer van hun eigendommen. Bovendien maakt het platform het mogelijk om belangrijke documenten zoals huurcontracten en plaatsbeschrijvingen direct aan de panden te koppelen, wat zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke documentatie.

Voor plaatsbeschrijvers

Plaatsbeschrijvers vinden in IMMOplanit een efficiënte manier om de geschiedenis van plaatsbeschrijvingen bij te houden en te beheren. De software faciliteert de digitale ondertekening van documenten door eigenaars en huurders, wat het proces versnelt en vereenvoudigt. De pandindeling binnen de software biedt een directe structuur voor nieuwe plaatsbeschrijvingen, waardoor het opstarten van dit proces aanzienlijk vlotter verloopt.

Voor pand eigenaren

Eigenaars krijgen toegang tot een schat aan informatie over hun eigendommen via het platform. Ze kunnen alle documenten en gegevens inzien die door het immokantoor zijn gedeeld. Daarnaast biedt IMMOplanit eigenaars de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het beheer van hun eigendommen, zoals het aangeven van voorkeuren voor reparaties en onderhoud.

Voor pand huurders

Huurders profiteren van de gebruiksvriendelijkheid van IMMOplanit, die hen directe toegang geeft tot belangrijke informatie en documenten. Dit omvat een overzicht van hun huurcontract en de bijbehorende plaatsbeschrijving. De mogelijkheid tot digitale ondertekening van documenten maakt het proces voor huurders niet alleen gemakkelijker, maar ook sneller en efficiënter.

Veel gestelde vragen

Hoeveel panden kan ik toevoegen?

Op het IMMOplanit platform is er geen limiet aan het aantal panden dat u kunt toevoegen. U bent vrij om zoveel panden toe te voegen als nodig is voor uw vastgoedbeheer. Dit biedt maximale flexibiliteit en schaalbaarheid voor uw bedrijf.

Kan ik mijn volledige pandenportefeuille toevoegen?

Momenteel ondersteunt IMMOplanit nog geen directe import van volledige pandenlijsten uit andere software. Echter, als u een grote portefeuille heeft, kan ons team u assisteren bij het importeren van uw panden tegen een vergoeding. We zijn continu bezig met het verbeteren van ons platform en het toevoegen van deze functionaliteit staat op onze toekomstige ontwikkelingslijst.

Zijn huurders & eigenaars verplicht om zich te registreren om IMMOplanit?

Neen, het is voor huurders en eigenaars niet verplicht om een account aan te maken bij IMMOplanit. Als ze ervoor kiezen niet te reageren op de uitnodiging voor een account, zullen ze niet actief zijn in ons systeem. Dit betekent dat zij ook geen uitnodigingen ontvangen voor digitale ondertekening. In dergelijke gevallen zal het ondertekenen van documenten nog handmatig moeten gebeuren

Ben ik verplicht op EPC-documenten toe te voegen?

Neen, bij IMMOplanit streven we ernaar om verplichtingen tot een minimum te beperken. Het toevoegen van EPC-documenten is geen verplichting, maar slechts een optie. We bieden deze mogelijkheid aan om het beheer van uw panden te vergemakkelijken door alle relevante documenten op één plek te kunnen koppelen en raadplegen.

Moet ik betalen om mijn panden te beheren op IMMOplanit?

Neen, vastgoedbeheer is een gratis module.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bekijk eerst onze uitgebreide documentatie van IMMOplanit voor snelle antwoorden. Mocht u het antwoord daar niet vinden, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

Ontdek alle functionaliteiten van IMMOplanit in onze documentatie 

We hebben uitgebreide documentatie en gidsen samengesteld om u te ondersteunen bij het optimaal gebruiken van IMMOplanit. Deze bronnen zijn ontworpen om u stap-voor-stap door elke functie te leiden.

Waarom IMMOplanit?

Probeer nu gratis en ontdek het verschil!

R

Automatiseer repetitieve taken zoals het opstellen van huurcontracten en plaatsbeschrijvingen, en besteed meer tijd aan wat echt telt.

R

Beheer uw vastgoedportefeuille vanaf elke locatie, met onze cloud-gebaseerde oplossing.

R

Flexibele templates die aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

R

Verminder papiergebruik door digitale documenten en elektronische handtekeningen.