fbpx

Huurcontracten opmaken

Huurcontract gegevens

IMMOplanit neemt de pandgegevens over en helpt u bij het verzamelen van alle benodigde informatie. Vermijd de rompslomp van Word-documenten en geniet van een gestroomlijnd proces.

Loonfiches & verzekeringen

Deze documenten worden automatisch gekoppeld aan het huurcontract, waardoor alle belangrijke informatie overzichtelijk en toegankelijk blijft.

i

Documenten beheren

Met IMMOplanit kunt u meerdere documenten toevoegen aan een huurcontract. Dit zorgt ervoor dat u en alle betrokken partijen altijd de actueelste en relevante informatie bij de hand hebben.

Voorwaarden templates

Creëer uw eigen voorwaarden template voor huurcontracten in IMMOplanit. Vul deze aan met vaste variabelen van het contract, waardoor elke overeenkomst snel en efficiënt gepersonaliseerd kan worden naar de specifieke eisen van elke verhuur.

PDF Weergave

Bekijk uw huurcontract in een duidelijke en overzichtelijke pdf-weergave met IMMOplanit. Mocht u iets over het hoofd hebben gezien, dan kunt u eenvoudig de gegevens van het huurcontract aanpassen en de pdf opnieuw genereren voor een feilloze presentatie.

Digitaal onderteken

Voeg een eigenaar of huurder toe aan een pand en nodig hen uit voor een IMMOplanit-account. Zodra hun account actief is, ontvangen ze een uitnodiging om het huurcontract digitaal te ondertekenen.

Gemak van Digitaal Ondertekenen

Nodig huurders en eigenaren uit voor Immoplanit en geef ze de keuze om al dan niet een account te creëren. Zodra actief, worden ze uitgenodigd om documenten digitaal te ondertekenen. 

Voorwaarden op het huurcontract

Stel uw eigen algemene voorwaarden op voor uw huurcontracten. We bieden standaardvoorwaarden die u via instellingen eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Eigen branding

Met IMMOplanit brengt u uw eigen branding naar voren. Integreer uw bedrijfsnaam, logo en kleuren in alle Pdf’s en e-mailcommunicatie. Geef uw documenten en communicatie een persoonlijke touch die uw merkidentiteit versterkt.

Een overzichtelijke pdf

Bekijk uw huurcontract in onze overzichtelijke reviewmodule voordat u deze ondertekent. Vergeten iets toe te voegen? Geen zorgen, u kunt aanpassingen maken tot u volledig tevreden bent en de documenten gereed zijn om naar de betrokken partijen te versturen.

Veel gestelde vragen

Is er een demo of proefversie beschikbaar?

Ja, we bieden een proefperiode van 7 dagen aan. Registreer je op IMMOplanit en geniet onmiddellijk van 7 dagen onbeperkte toegang tot al onze functies zonder restricties. Ervaar zelf hoe IMMOplanit je vastgoedbeheer kan transformeren!

Wat kost het om een plaatsbeschrijving te laten uitvoeren door IMMOplanit?

IMMOplanit is ontworpen voor zowel kleine als grote immokantoren en onafhankelijke plaatsbeschrijvers. Ons systeem maakt het mogelijk om werknemers uit te nodigen en hen specifieke rollen toe te kennen. Dit faciliteert een naadloze samenwerking binnen uw team, vooral bij het samenstellen van plaatsbeschrijvingen. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, IMMOplanit helpt bij het stroomlijnen en efficiënter maken van uw vastgoedprocessen.

Op welke apparaten kan ik met de software werken?

U heeft meerdere opties voor het maken van plaatsbeschrijvingen met IMMOplanit. Als immokantoor kunt u zelf de plaatsbeschrijvingen uitvoeren. U kunt ze ook uitbesteden aan uw vaste plaatsbeschrijver, of u kunt kiezen voor het gemak van ons team van ervaren plaatsbeschrijvers binnen IMMOplanit. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u altijd een oplossing heeft die past bij uw specifieke behoeften.

Kan ik beroep doen op jullie service, zonder de software te gebruiken?

Neen, met IMMOplanit hoeft u niet telkens vanaf nul te beginnen. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke aanpak voor het maken van plaatsbeschrijvingen. Elke pand krijgt een vooraf ingestelde indeling, waardoor de structuur van uw plaatsbeschrijving al vastligt. U kunt ook templates instellen voor verschillende kamertypes. Bovendien biedt IMMOplanit de mogelijkheid om de voorgaande plaatsbeschrijving volledig te kopiëren, wat het proces aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bekijk eerst onze uitgebreide documentatie van IMMOplanit voor snelle antwoorden. Mocht u het antwoord daar niet vinden, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

Ontdek alle functionaliteiten van IMMOplanit in onze documentatie 

We hebben uitgebreide documentatie en gidsen samengesteld om u te ondersteunen bij het optimaal gebruiken van IMMOplanit. Deze bronnen zijn ontworpen om u stap-voor-stap door elke functie te leiden.

Waarom IMMOplanit?

Probeer nu gratis en ontdek het verschil!

R

Automatiseer repetitieve taken zoals het opstellen van huurcontracten en plaatsbeschrijvingen, en besteed meer tijd aan wat echt telt.

R

Beheer uw vastgoedportefeuille vanaf elke locatie, met onze cloud-gebaseerde oplossing.

R

Flexibele templates die aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

R

Verminder papiergebruik door digitale documenten en elektronische handtekeningen.