fbpx

Prijs voor onze software

Ontdek onze betaalbare tarieven

Stap over op IMMOplanit en optimaliseer uw vastgoedprocessen. Kies uit onze flexibele abonnementen die naadloos aansluiten bij uw wensen, of u nu zelf aan de slag gaat of onze experts inschakelt. Ontdek het plan dat bij u past.

Dagen gratis proberen
10 gratis plaatsbeschrijvingen binnen de proefperiode

Betaal per gebruik

Geen jaarlijks abbonement

Gratis panden beheren

Gratis huurcontracten opmaken

Tot 25 inspecties per jaar

€30 €40  per inspectie

Plaatsbeschrijver Pro

Betaal jaarlijks  €250

Gratis panden beheren

Gratis huurcontracten opmaken

Van 26 tot 750 inspecties per jaar

+ €30 €40  per inspectie

Plaatsbeschrijver Plus

Prijs op aanvraag

Gratis panden beheren

Gratis huurcontracten opmaken

Vanaf 750 inspecties per jaar

Prijs op aanvraag

Software features

Templates

Met onze aanpasbare templates start u nooit vanaf nul. Stel voor elk kamertype een specifieke template in, inclusief terugkerende elementen en beschrijvingen.

In of uitrede kopiëren

Versnel uw plaatsbeschrijvingen door voorgaand rapport te kopiëren. Pas aan met nieuwe opmerkingen of verwijder wat niet meer nodig is, voor een snelle en accurate update van uw plaatsbeschrijving.

f

Algemene elementen

Voeg belangrijke details toe zoals aanwezigheidslijst, weersomstandigheden, sleutels, en meterstanden. Deze algemene elementen zijn essentieel voor een volledige en accurate plaatsbeschrijving van elk pand.

Pand indeling

Bij het toevoegen van een nieuw pand, stel de pandindeling in voor een duidelijke structuur. Dit helpt bij het efficiënt opstellen van uw eerste plaatsbeschrijving, wat aanzienlijke tijd bespaart.

Schade & schoonmaak

Markeer schoonmaakbehoeften per kamer en identificeer schade per element. Bij ondertekening krijgt de eigenaar een overzicht voor herstel- of schoonmaakwerkzaamheden, voor een gestroomlijnde afhandeling.

Digitaal onderteken

Nodig eigenaren en huurders uit om de plaatsbeschrijving digitaal te bekijken en te ondertekenen op IMMOplanit. Huurders hebben de mogelijkheid om tot 14 dagen na ondertekening een addendum in te dienen, voor flexibele en zorgvuldige afhandeling.

Pand gegevens

Verzamel essentiële pandgegevens in IMMOplanit. Voeg foto’s toe voor snelle herkenning, toon uw adres op Google Maps, selecteer pandtypen en definieer gedetailleerd de pandeigenschappen.

EPC gegevens

Voeg EPC-documenten en hun details toe aan uw pand. Alle relevante gegevens zijn zichtbaar voor huurders en eigenaars vanuit één centraal dashboard.

Pand indelingen

Stel een gedetailleerde indeling van uw pand op, inclusief verdiepingen en buitenruimtes. Deze indeling wordt overgenomen in huurcontracten en versnelt het opstarten van plaatsbeschrijvingen.

Eigenaars koppelen

Koppel eigenaars aan het pand om hen op de hoogte te houden van updates. Eigenaars krijgen een eigen account op IMMOplanit om alles te volgen en documenten digitaal te ondertekenen.

huurders koppelen

Geef huurders hun eigen login. Koppel hen eenvoudig aan huurcontracten of plaatsbeschrijvingen en faciliteer digitale ondertekening.

i

Documenten beheren

Beheer alle documenten van uw pand op één plaats. Voeg documenten toe die toegankelijk zijn voor zowel huurders als eigenaars, voor een gestroomlijnde communicatie en beheer.

Huurcontract gegevens

IMMOplanit neemt de pandgegevens over en helpt u bij het verzamelen van alle benodigde informatie. Vermijd de rompslomp van Word-documenten en geniet van een gestroomlijnd proces.

Loonfiches & verzekeringen

Deze documenten worden automatisch gekoppeld aan het huurcontract, waardoor alle belangrijke informatie overzichtelijk en toegankelijk blijft.

i

Documenten voor huurcontracten

Met IMMOplanit kunt u meerdere documenten toevoegen aan een huurcontract. Dit zorgt ervoor dat u en alle betrokken partijen altijd de actueelste en relevante informatie bij de hand hebben.

Voorwaarden templates

Creëer uw eigen voorwaarden template voor huurcontracten in IMMOplanit. Vul deze aan met vaste variabelen van het contract, waardoor elke overeenkomst snel en efficiënt gepersonaliseerd kan worden naar de specifieke eisen van elke verhuur.

PDF Weergave

Bekijk uw huurcontract in een duidelijke en overzichtelijke pdf-weergave met IMMOplanit. Mocht u iets over het hoofd hebben gezien, dan kunt u eenvoudig de gegevens van het huurcontract aanpassen en de pdf opnieuw genereren voor een feilloze presentatie.

Digitaal onderteken

Voeg een eigenaar of huurder toe aan een pand en nodig hen uit voor een IMMOplanit-account. Zodra hun account actief is, ontvangen ze een uitnodiging om het huurcontract digitaal te ondertekenen.

Plaatsbeschrijving laten uitvoeren door IMMOplanit

Laat uw plaatsbeschrijving uitvoeren door IMMOplanit experts. Binnen onze app kunt u gemakkelijk de prijs berekenen bij het aanmaken van een plaatsbeschrijving. Efficiënt en zorgeloos.

Veel gestelde vragen

Waarom wordt er een jaarlijks bedrag aangerekend?

Wij brengen een jaarlijks bedrag in rekening om de opslag van plaatsbeschrijvingen en huurcontracten op onze servers te dekken. Plaatsbeschrijvingen vereisen aanzienlijke opslagruimte, vooral vanwege de grote hoeveelheid foto’s die ze bevatten. Deze kosten dragen bij aan het waarborgen van veilige, betrouwbare en toegankelijke opslag van uw waardevolle documenten.

Hoe verloopt de betaling?

Na uw 7-daagse proefperiode, wordt het aantal gemaakte plaatsbeschrijvingen bijgehouden. Aan het einde van elke maand ontvangt u automatisch een factuur voor het aantal uitgevoerde plaatsbeschrijvingen in die maand. Bij uw eerste betalende plaatsbeschrijving wordt ook het jaarlijkse bedrag in rekening gebracht. Deze gestroomlijnde betalingsmethode zorgt voor transparantie en gemak in uw factureringsproces.

Wie betaalt er voor de plaatsbeschrijving?

Bij IMMOplanit kunt u zich inschrijven als immokantoor of als plaatsbeschrijver. De partij die de plaatsbeschrijving aanvraagt, is verantwoordelijk voor de betaling ervan. Als u wordt uitgenodigd om een plaatsbeschrijving uit te voeren, zal de partij die u uitnodigt de kosten op zich nemen. Deze aanpak zorgt voor duidelijkheid en eerlijkheid in het betalingsproces.

Zijn huurcontracten gratis?

Ja, bij IMMOplanit rekenen we geen extra kosten aan voor het gebruik van huurcontracten. U kunt onbeperkt huurcontracten aanmaken en beheren zonder bijkomende kosten, als onderdeel van uw IMMOplanit abonnement.

Is er een demo of proefversie beschikbaar?

Ja, we bieden een proefperiode van 7 dagen aan met daarin 10 gratis plaatsbeschrijvingen. Registreer je op IMMOplanit en geniet onmiddellijk van 7 dagen onbeperkte toegang tot al onze functies zonder restricties. Ervaar zelf hoe IMMOplanit je vastgoedbeheer kan transformeren!

Wat kost het om een plaatsbeschrijving te laten uitvoeren door IMMOplanit?

Bij IMMOplanit kunt u plaatsbeschrijvingen laten uitvoeren door ons team. Voorafgaand aan de opdracht kunt u een geschatte kostprijs berekenen op basis van het aantal verschillende kamers. De uiteindelijke prijs wordt bepaald op basis van de uitgevoerde plaatsbeschrijving en zal automatisch worden toegevoegd aan uw maandelijkse factuur. Dit zorgt voor een transparante en flexibele factureringsmethode.

Op welke apparaten kan ik met de software werken?

IMMOplanit is ontworpen om compatibel te zijn met alle apparaten die moderne browsers ondersteunen. Op computers en tablets kunt u volledig gebruikmaken van onze functionaliteiten, zoals het aanmaken van plaatsbeschrijvingen, het opstellen van huurcontracten en het beheren van panden. Met uw smartphone heeft u toegang tot raadpleeg functionaliteiten, waarmee u uw panden, plaatsbeschrijvingen en huurcontracten eenvoudig kunt bekijken.

Kan ik beroep doen op jullie service, zonder de software te gebruiken?

Zeker, als u gebruik wilt maken van onze plaatsbeschrijvingsdiensten of andere vragen heeft, maar de software niet wilt gebruiken, kunt u ons altijd contacteren. Stuur uw verzoek of vraag naar info@immoplanit.be en ons team zult u graag verder helpen.

Wij zijn een groter bedrijf, kunnen we meer medewerkers toevoegen?

Ja, hoewel er een maximum aantal medewerkers is ingesteld voor standaardaccounts, begrijpen we dat grotere bedrijven meer capaciteit nodig kunnen hebben. Als u meer medewerkers wilt toevoegen dan onze standaardlimiet toelaat, neem dan contact met ons op via info@immoplanit.be. We zullen dan persoonlijk met u overleggen om een oplossing te vinden die aan uw specifieke bedrijfsbehoeften voldoet.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bekijk eerst onze uitgebreide documentatie van Immoplanit voor snelle antwoorden. Mocht u het antwoord daar niet vinden, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.