fbpx

Plaatsbeschrijvingen Opmaken

Templates

Met onze aanpasbare templates start u nooit vanaf nul. Stel voor elk kamertype een specifieke template in, inclusief terugkerende elementen en beschrijvingen. Zo wordt uw plaatsbeschrijving al grotendeels vooringevuld. 

In of uittrede kopiëren

Versnel uw plaatsbeschrijvingen door voorgaand rapport te kopiëren. Pas aan met nieuwe opmerkingen of verwijder wat niet meer nodig is, voor een snelle en accurate update van uw plaatsbeschrijving.

Dicteer uw vaststellingen

Gebruik onze geavanceerde spraaktechnologie om uw plaatsbeschrijvingen efficiënter te maken. Dicteer eenvoudig uw vaststellingen en de app zet uw woorden om in tekst. Dit bespaart tijd en maakt het mogelijk om handenvrij en nauwkeurig alle details van uw inspectie vast te leggen.

Pand indeling

Bij het toevoegen van een nieuw pand, stel de pandindeling in voor een duidelijke structuur. Dit helpt bij het efficiënt opstellen van uw eerste plaatsbeschrijving, wat aanzienlijke tijd bespaart.

Schade & Schoonmaak

Markeer schoonmaakbehoeften per kamer en identificeer schade per element. Bij ondertekening krijgt de eigenaar een overzicht voor herstel- of schoonmaakwerkzaamheden, voor een gestroomlijnde afhandeling.

Digitaal onderteken

Nodig eigenaren en huurders uit om de plaatsbeschrijving digitaal te bekijken en te ondertekenen op IMMOplanit. Huurders hebben de mogelijkheid om tot 14 dagen na ondertekening een addendum in te dienen, voor flexibele en zorgvuldige afhandeling.

Maximaliseer efficiëntie met templates

Met onze geavanceerde kamer templates versnelt u het proces van plaatsbeschrijvingen aanzienlijk. Stel eenvoudig een template in voor elk kamertype om herhaling te vermijden en zorg ervoor dat geen enkel element wordt overgeslagen. Deze templates worden automatisch geladen bij de start van een nieuwe plaatsbeschrijving, waardoor u verzekerd bent van een gestroomlijnde en foutloze documentatie van elk pand.

Snel en flexibel plaatsbeschrijvingen maken

Begin uw plaatsbeschrijving vanaf nul of gebruik een eerdere als basis, met de flexibiliteit om foto’s te includeren of weg te laten. Ons systeem, ontwikkeld in samenwerking met plaatsbeschrijvers, biedt een eenvoudige en gestructureerde methode die aanpasbaar is op locatie of naderhand op kantoor. Geniet van de vrijheid om elke plaatsbeschrijving aan uw behoeften aan te passen.

Efficiënte Opvolging & Beheer van Herstellingen

Houd als plaatsbeschrijver de voortgang van uw werk bij en maak aanpassingen waar nodig. Na verzending kunnen eigenaars aangeven welke herstellingen gewenst zijn, terwijl huurders de mogelijkheid hebben om binnen twee weken addenda toe te voegen. Deze functie zorgt voor duidelijke communicatie en overeenstemming tussen alle partijen, waardoor de afhandeling van plaatsbeschrijvingen soepel verloopt.

Gemak van Digitaal Ondertekenen

Nodig huurders en eigenaren uit voor Immoplanit en geef ze de keuze om al dan niet een account te creëren. Zodra actief, worden ze uitgenodigd om documenten digitaal te ondertekenen. Als makelaar of plaatsbeschrijver kunt u de ondertekenstatus volgen en herinneringen versturen, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde afronding van elk proces.

Voorwaarden op de plaatsbeschrijving

Stel uw eigen algemene voorwaarden op voor elke plaatsbeschrijving met IMMOplanit. We bieden standaardvoorwaarden die u via instellingen eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Eigen branding

Met IMMOplanit brengt u uw eigen branding naar voren. Integreer uw bedrijfsnaam, logo en kleuren in alle Pdf’s en e-mailcommunicatie. Geef uw documenten en communicatie een persoonlijke touch die uw merkidentiteit versterkt.

Een overzichtelijke pdf

Bekijk en pas uw plaatsbeschrijving aan in onze overzichtelijke reviewmodule voordat u deze ondertekent. Vergeten iets toe te voegen? Geen zorgen, u kunt aanpassingen maken tot u volledig tevreden bent en de documenten gereed zijn om naar de betrokken partijen te versturen.

Ook plaatsbeschrijver worden bij IMMOplanit?

Bij IMMOplanit zijn we voortdurend op zoek naar deskundige plaatsbeschrijvers die ons team willen versterken. Als expert in het veld bieden wij u de kans om in naam van IMMOplanit te werken, gebruikmakend van ons geavanceerde platform. Sluit u aan bij een innovatief netwerk en breng uw plaatsbeschrijvingsdiensten naar een hoger niveau van efficiëntie en zichtbaarheid.

Veel gestelde vragen

Is er een demo of proefversie beschikbaar?

Ja, we bieden een proefperiode van 7 dagen aan. Registreer je op IMMOplanit en geniet onmiddellijk van 7 dagen onbeperkte toegang tot al onze functies zonder restricties. Ervaar zelf hoe Immoplanit je vastgoedbeheer kan transformeren!

Wat kost het om een plaatsbeschrijving te laten uitvoeren door IMMOplanit?

IMMOplanit is ontworpen voor zowel kleine als grote immokantoren en onafhankelijke plaatsbeschrijvers. Ons systeem maakt het mogelijk om werknemers uit te nodigen en hen specifieke rollen toe te kennen. Dit faciliteert een naadloze samenwerking binnen uw team, vooral bij het samenstellen van plaatsbeschrijvingen. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, IMMOplanit helpt bij het stroomlijnen en efficiënter maken van uw vastgoedprocessen.

Op welke apparaten kan ik met de software werken?

U heeft meerdere opties voor het maken van plaatsbeschrijvingen met IMMOplanit. Als immokantoor kunt u zelf de plaatsbeschrijvingen uitvoeren. U kunt ze ook uitbesteden aan uw vaste plaatsbeschrijver, of u kunt kiezen voor het gemak van ons team van ervaren plaatsbeschrijvers binnen Immoplanit. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u altijd een oplossing heeft die past bij uw specifieke behoeften.

Kan ik beroep doen op jullie service, zonder de software te gebruiken?

Neen, met IMMOplanit hoeft u niet telkens vanaf nul te beginnen. Wij streven naar een zo efficiënt mogelijke aanpak voor het maken van plaatsbeschrijvingen. Elke pand krijgt een vooraf ingestelde indeling, waardoor de structuur van uw plaatsbeschrijving al vastligt. U kunt ook templates instellen voor verschillende kamertypes. Bovendien biedt IMMOplanit de mogelijkheid om de voorgaande plaatsbeschrijving volledig te kopiëren, wat het proces aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Bekijk eerst onze uitgebreide documentatie van Immoplanit voor snelle antwoorden. Mocht u het antwoord daar niet vinden, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

Ontdek alle functionaliteiten van IMMOplanit in onze documentatie 

We hebben uitgebreide documentatie en gidsen samengesteld om u te ondersteunen bij het optimaal gebruiken van IMMOplanit. Deze bronnen zijn ontworpen om u stap-voor-stap door elke functie te leiden.

Waarom IMMOplanit?

Probeer nu gratis en ontdek het verschil!

R

Automatiseer repetitieve taken zoals het opstellen van huurcontracten en plaatsbeschrijvingen, en besteed meer tijd aan wat echt telt.

R

Beheer uw vastgoedportefeuille vanaf elke locatie, met onze cloud-gebaseerde oplossing.

R

Flexibele templates die aangepast kunnen worden aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

R

Verminder papiergebruik door digitale documenten en elektronische handtekeningen.